За нас

Нашата история

Фабрика за конфитюри “Конпакс” е разположена в сърцето на Централна Южна България, където се намират някои от най-плодородните почви на Балканите. Тези земи изобилстват от вкусни, пълни с витамини, плодове, което е достатъчна предпоставка за приготвянето им в натурални сладка, мармалади, конфитюри и плодови пълнежи от най-добро качество. Една част предназначени за директна консумация и други намиращи широко приложение като суровини в хранително-вкусовата индустрия. Нашите продукти са бутикови и са насочени към хората, които ценят качеството и здравето си.
Днес
От 1994г. до днес ние старателно подобряваме технологията на производство, което от своя страна доведе до безпроблемното използване на продуктите в областта на сладкарството. Нашата цел е да запазваме максимално всички полезни съставки и качествата на плодовете, които преработваме и влагаме в нашите пълнежи. Това от своя страна се оценява високо от всички наши клиенти и дългогодишни партньори. ДНЕС нашето име се свързва с качество, но качеството не може да бъде евтино. ДНЕС сме по-ярки от вчера. ДНЕС пожелаваме успех и на тези, които преписват от нас. За нас това е знак, че следваме правилната посока.
И не забравяме: Един днешен ден струва колкото два утрешни!
кои сме ние?

Запознай се с нас

team

Бизнесът си е бизнес! Отнема много повече от упорита работа, само за да започнете, но това е даденост, когато сте в началото и е най-малкото, за което човек се сеща, когато има решителност и мотивация. Тази невероятна икономическа дейност не само осигурява финанси, печалби и ползи, но и свят от стимули, постоянство, производство и много повече за всеки, от позицията на начално ниво до главния изпълнителен директор. Въпреки това, както вие и аз знаем, ако човек е усърден, неуморим и държи фокуса си, той вече е постигнал напредък.
Г. Делгянски – управител

Бизнес възможностите са като автобусите, винаги има още един, който идва. Успехът не идва при тези, които следват утъпкания път. Трябва да бъдем новатори – Не забравяй, че най-големите човешки постижения са били продукт на безумни идеи. Късметът предпочита подготвените умове.
И. Делгянски

Износ в над 10 държави
Годишен капацитет над 3000000 кг
28 години опит и присъствие на пазара
Над 300 перфектно разработени продукта
Собствена лаборатория за анализ на входни и изходни продукти

Създаваме вкусни моменти на радост!

Една от нашите мисии е използването на плодове от местни производители. Това е допълнителна гаранция за качеството, от което всеки се нуждае в своето производство. Също така това допринася и развитието на родното ни земеделие и икономика.

Нашата мисия

Кратко видео

Нашите сертификати

Фабриката е сертифицираната съобразно изискванията на интернационалния стандарт EN ISO 9001:2015 с германска национална акредитация D-ZM-19587-01-00. Също така всички произвеждани продукти притежават HALAL сертификат, което допълнително гарантира високото качество. Внедрена е и система за следене на качеството в производството Н.А.С.С.Р. от 2011г. фабрика за конфитюри Конпакс е регистрирана в БАБХ с №16020023.
ISO
Halal
НАССР
БАБХ
FDA