За нас


През далечната 1994 година ние, от Конпакс, решихме да използваме факта, че България е мястото, където се намират някои от най-плодородните почви на Балканите. Нашето разположение в сърцето на тези земи и изобилието от вкусни и пълни с витамини плодове, отгледани върху българските ни почви, е перфектната предпоставка за приготвянето на натурално сладко, конфитюри и мармалади от най-високо качество.

if

“Фабрика за конфитюри КОНПАКС води ориентирана към бъдещето политика. Целта на фирмата е да поддържа широка гама от продукти, които да съответстват на потребителското търсене и вкусовите предпочитания на клиентите.”
Г. Делгянски – управител

 

“Бъдете потребители на собствения си продукт. Усъвършенствайте го въз основа на собствените си желания. Не се заблуждавайте обаче, че вие сте потребителят.”          
И. Делгянски – мениджър 

Създаваме вкусни моменти на радост за нашите потребители!

homemade_jam_difference.jpg111

                                                                                                       Благодарение на дългогодишния ни опит и взискателния ни подход към плодовете и     ароматите се убедихме, че за да имат нашите продукти кристално чист цвят и за да се       запазят 100% от натуралните им съставки, те трябва да се приготвят на малки партиди,   като във всеки един продукт добавяме и щипка любов.

  За вече почти две десетилетия спечелихме много доволни клиенти, партньори и              приятели. Качеството, бързите срокове и конкурентната цена винаги са били сред      нашите приоритети през годините.